Νέα

Πρόσκληση Συμμετοχής σε Επιχειρηματικές Συναντήσεις (B2B) στο πλαίσιο της 2ης Έκθεσης & Συνεδρίου Αρωματικών, Φαρμακευτικών Φυτών & Μανιταριών στην Κοζάνη, 29,30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου

30/11/2019

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης και το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης, διοργανώνει την 2η Έκθεση & Συνέδριο Αρωματικών, Φαρμακευτικών φυτών & Μανιταριών που θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα νέο διαδικτυακό εργαλείο υλοποιεί το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ / ΙΤΕ για τις start-ups και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ)

11/11/2019
 

Την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2019 ξεκίνησαν στα γραφεία του Δικτύου ΠΡΑΞΗ / ΙΤΕ στην Αθήνα οι εργασίες στο πλαίσιο του νέου ευρωπαϊκού έργου «InReady». Το έργο έχει ως στόχο την προετοιμασία των νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups) καθώς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) για τη διαδικασία της παρουσίασης της καινοτόμου ιδέας τους σε πιθανούς επενδυτές και χρηματοδότες.

Το «InReady» θα είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο, το οποίο θα αξιολογεί χωρίς κόστος, με εύκολο και αυτοματοποιημένο τρόπο, την ετοιμότητα των start-ups και ΜμΕ στην προετοιμασία τους για pitching με ιδιωτικούς ή δημόσιους επενδυτές. Επιπλέον, το «InReady» θα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

15η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος-SME WEEK

02/11/2019

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος (ΣΒΘΣΕ) στηρίζοντας παραδοσιακά την επιμόρφωση των επιχειρηματιών και των υψηλόβαθμων στελεχών των επιχειρήσεων μελών του, διοργανώνει και φέτος τη 15η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος.

Στη φετινή Επιχειρηματική Συνάντηση ο Σύνδεσμος επικεντρώθηκε στην αναγκαιότητα για Λιτή Παραγωγή (Lean Production), η οποία αποτελεί παράγοντα κομβικής και αδιαμφισβήτητης αξίας για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Η 15η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

USEFUL LINKS